FAB


Nl.culinair Huis Pagina - Frequently Asked Beverages
0. Algemene informatie
     
 
0.1
 
Wat is de FAB?
Dit is de "Frequently Asked Beverages" (FAB) voor de nieuwsgroep nl.culinair (voorheen nlnet.culinair). De FAB wordt - evenals de Frequently Asked Culinaires (FAC) - gepubliceerd op het World Wide Web. De URL voor het opvragen van de FAB is: http://www.hermans.org/culinair/FAB/index.html. Veranderingen en updates aan de FAB worden behalve op deze site ook altijd gemeld op de nieuwsgroep. De on-line versie van de FAB is altijd leidend (c.q. wordt als eerste bijgewerkt, bevat de meeste informatie, etcetera).

Het 'doel' van deze FAB is het hebben van een handig naslagwerk met vele recepten, tips, en allerlei andere handige zaken omtrent dranken. Als je dus een lekkere cocktail wil maken, of recepten met koffie zoekt, kijk dan eens in de FAB rond. Ben je op zoek naar ‘gewone’ kookrecepten, kijk dan in de FAC (Frequently Asked Culinaires) van nl.culinair.

Wanneer ik een recept dubbel (of nog meer keren) heb, dan kijk ik in hoeverre het nieuwe, toe te voegen recept, een variant is op een reeds aanwezig recept. Aan de hand hiervan besluit ik of het recept de moeite van het opnemen waard is. Wanneer de recepten elkaar niet veel ontlopen, kies ik het recept wat mij het beste lijkt, bijvoorbeeld omdat het het duidelijkst is.

Wanneer er nergens in het recept de originele bedenker te vinden is, dan komt het op naam van de persoon die het gepost/opgestuurd heeft, te staan.


Bijdrages, vragen, opmerkingen, foutmeldingen, en dergelijke zijn altijd welkom. Ik ontvang ze graag via mijn Email-adres:
bjorn@hermans.org


De informatie in deze FAB komt zonder enige vorm van garantie. Schade aan gezondheid, verloren gegane files en/of andere ongemakken zijn niet voor mijn verantwoording. Deze FAB mag vrijelijk verspreid worden via alle mogelijke electronische kanalen die maar tot je beschikking staan MITS je er geen geld voor vraagt en de file in zijn geheel verspreid. Ik stel het zeer op prijs dat wanneer je de FAB (of een van de andere FAQs) via Internet of enig andere kanaal verspreidt, je mij daarvan op de hoogte stelt, zodat ik een idee krijg wat er allemaal met de FAQs gebeurd.